Finansiell information

2017 var ett framgångsrikt år för Uddetorp Invest, med en stabil avkastning generellt i våra bolag. Våra verksamheter har en positiv tillväxt och som koncern har vi fortsatt lyckats skapa hållbara och lönsamma affärer för våra kunder och samarbetspartners genom stark kompetens och ett stort personligt engagemang.

Också framåt ligger vårt fokus på att fortsätta göra bra affärer med våra kunder och investera klokt på våra marknader. Vi är också öppna för samarbeten i expansiva verksamheter för att ytterligare effektivisera våra arbetssätt och integrera den nya tekniken i våra affärer.

Genom att vara lyhörda inför våra medarbetare, samarbetspartners, kunder och människorna i vår omvärld har vi alla förutsättningar att vara en stark koncern också i framtiden.

 

Koncernens nettoomsättning, mkr

 

Pierre Höglund tillbaka i ny roll

Vi är glada att kunna välkomna Pierre Höglund tillbaka till Uddetorp Invest som operativ chef. Pierre har varit hos oss i många år som ekonomichef, men lämnade sin tjänst under föregående år…

Läs mer

Säljstart av Vyn på Bergdalen

Den 15 november är det säljstart av Vyn – 43 lägenheter med generösa balkonger i ett högt, soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Det blir ett inbjudande boende som passar små…

Läs mer