”Vi vill leverera över förväntan”

Efter mycket förberedelser och planering är den stora dagen kommen. Ett ungt par gifta sig i de fantastiska miljöerna hos Uddetorp Säteri. Naturen är bedårande vacker och förväntningar varvas med glädje och nervositet. Det är något med atmosfären här ute. Luften känns avslappnande och lugnet är ständigt närvarande. Man förstår varför människor förälskar sig i den här platsen. Det unga paret säger ja till kärleken och bröllopsfesten drar igång medan Uddetorp Säteri kan addera ännu ett lyckat bröllop på meritlistan.

Under det gångna året arrangerade Säteriet totalt 23 bröllop. Lägg därpå till födelsedagsfester, events och det numera klassiska julbordet så förstår man ganska fort att människor uppskattar den här platsen, en bit bort från stadens puls och stress. Uddetorp Säteri bedriver även konferensverksamhet, något som de valt att satsa på ännu mer under 2018. Ingela Smith, VD, berättar:

–  Det är inte svårt att förstå varför människor förälskar sig i Säteriet och våra miljöer efter ett besök hos oss. Det visas framförallt på den enorma tillströmning av gäster vi upplevt gentemot förra året – som var ett av våra mål för 2018. Konferensbokningarna ökade både i Mangårdsbyggnaden och i kostallet. Vi satsade mer på aktiviteter där vi bland annat byggde en badstuga med både bastu och badtunna. Här kan våra övernattande konferensgäster slappna av och vila upp sig inför middagen på kvällen. Vi byggde även en hinderbana och startade ”kampen runt sjön”, en otroligt populär aktivitet, perfekt som avslutning på en lyckad konferens.

Att människor ska trivas när de besöker Uddetorp Säteri är både Ingelas och personalens största drivkraft. Att många av besökarna är återkommande gäster är ett tydligt kvitto på att drivkraften ger effekt. Alla som arbetar här lägger ner sin själ i arbetet, säger Ingela och fortsätter:

–  Vi ger våra hjärtan till alla. Vi brinner för att alla gäster ska få en oförglömlig upplevelse. När man bokar en konferens ska man inte bara få tillgång till passande lokaler, man ska även få njuta av god mat och vackra miljöer. Vi vill leverera över förväntan på alla punkter, något som jag med stolthet kan säga att vi lyckas med.

Uddetorp Säteri fortsätter utveckla sin verksamhet och arbetar ständigt på nya idéer. Nyligen adderade man både temakvällar och fler aktiviteter som är bokningsbara både för företag och privatpersoner. Gästerna kan till exempel prova på lerduveskytte, gå en matlagningskurs med köksmästare Mats Larsson eller samla gänget och ha en vinprovning tillsammans. Framtiden ser ljus ut och Ingela lyser upp när vi frågar hur det känns att driva Uddetorp Säteri:

–  Det är en sån otrolig förmån att få jobba med det man älskar, på en sagolik plats med fina människor. Vad mer kan man begära?