Starka lokala varumärken

Med huvudkontor och stort fastighetsbestånd i Borås har det fallit sig naturligt att Uddetorp Invest främst engagerat sig i verksamheter i Borås med omnejd. Verksamheterna återfinns inom områdena Fastigheter, Restaurang & Nöje samt Skönhet & Hälsa.

Everywhere

Everywhere är en fullservicebyrå med handplockade kreatörer som brinner för riktigt bra content, nytänkande design, kreativ konceptutveckling, vassa webbfunktioner, starka kundrelationer och genomtänkt affärsutveckling. 

Vi skapar kommunikation som överraskar och får nackhåren att resa sig. Med idéer som överträffar förväntningar stärker vi relationer och genererar resultat. Vi lovar att aldrig nöja oss förrän ditt varumärke verkligen känns i magen.

Cernera

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger Cernera morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar bolaget kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar Cernera varje dag med att skapa attraktiva platser och områden där människor vill bo, leva och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Förvaltningsvolymen uppgår till drygt 1,5 miljarder kronor och fastighetsportföljen innehåller i huvudsak kontors- och handelsytor. Under 2017 hade Cernera drygt 150 lägenheter i produktion och i projektportföljen finns närmare 2 000 byggrätter för bostäder i olika skeden.

Onyx

Onyx är med sina tre anläggningar marknadsledande inom friskvård i Borås. ”Vi ska ge människor energi att leva livet” lyder företagets vision, och som den antyder är Onyx mer än ett traditionellt gym. Onyx är en mötesplats för många tränande boråsare – från unga människor till familjer och pensionärer. Onyx bedriver även rehabiliteringsverksamhet genom bland annat sjukgymnastik, KBT och akupunktur.

Viskan Group

Viskan Group grundades av bröderna Ramezankhani och har sitt ursprung och huvudsakliga verksamhet i restaurangbranschen. Längst vägen har koncernen investerat i bolag från andra branscher. Viskan Group strävar efter att utveckla restaurang- och caféverksamheter som tillför människorna och staden såväl mat- och dryckeskultur som trevliga miljöer och mötesplatser.

Uddetorp Säteri

Strax norr om Borås ligger Uddetorp Säteri – en hänsynsfullt renoverad sätesgård, med anor från 1500-talet. Här erbjuds unika fest- och mötesmöjligheter för såväl den lilla konferensen eller middagen i mangårdsbyggnaden som det stora bröllopet eller jubileet i ladugården. Säteriets unika yttre och inre miljö har även attraherat reklambyråer som hyrt miljöerna för fotografering.

Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden är skönhetsprodukter för medvetna män som bryr sig om sitt utseende och uppskattar hög kvalitet. Varumärket lanserades våren 2016 och delas in i fyra produktsegment: Skin, Beard, Hair och Shave. Sedan starten har Nõberu of Swedens verksamhet gått rakt uppåt och varumärket är redan etablerat i 24 länder och man har fler än 250 återförsäljare runtom i Europa. Bland återförsäljarna finns bland annat NK, flygplatserna och Skandium i London.