Leva som vi lär

Precis som vårt engagemang i bolagets skilda verksamheter ser vi våra relationer och samarbeten med Uddetorp Invests partners som byggda på lång sikt och med engagemang som viktig drivkraft – standardlösningar kan alla göra. Därför har vi glädjen att samarbeta med bland annat följande partners:

Baker & McKenzey

Baker & McKenzey är en ledande juridisk rådgivare både i Sverige och internationellt. Bland deras uppdragsgivare finns flera av de främsta svenska och internationella företagen, bankerna och organisationerna samt offentliga institutionerna.

BDO

BDO revisionsbyrå är, som vi, noga med den lokala förankringen. Kontoret i Borås arbetar i huvudsak med ägarledda företag i Sjuhäradsbygden vilket passar Uddetorp Invests verksamheter.

Danske Bank

Danske Bank är en fullservicebank med rådgivare som är specialiserade både på företagsaffärer och på privatekonomi. Man satsar på hög kompetens, snabba besked och ett personligt engagemang utöver det vanliga.

Järngrinden

Järngrinden, tidigare moderbolag för Wäst-Bygg Entreprenad och Wäst-Bygg Projektutveckling, arbetar med exploatering och förvaltning av moderna och attraktiva fastigheter.

MJÖBÄCKS ENTREPRENAD AB

Mjöbäcks är en stabil och erfaren bostadsbyggare som bygger allt från enskilda villor till stora, komplexa bostadsprojekt. Företaget är känt för att erbjuda sina kunder ett optimalt och kundanpassat boende med hög kvalitet.

PwC

PwC är en av Sveriges största revisionsbyråer och är marknadsledande inom revision, redovisning samt skatte- och affärsrådgivning. De 50 000 kunderna består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor.

SEB

SEB är ledande företags- och investmentbanken i Norden. Man arbetar med stora företag och institutioner, banker och kommersiella fastighetsföretag utifrån ett fullservicekoncept.

Swedbank Sjuhärad

Swedbank Sjuhärad är en fristående bank vars bolagsstyrelse har säte i Borås. Därför har Swedbank Sjuhärad kunskap om den lokala marknaden vilket stämmer väl in med Uddetorp Invests affärsidé. Dessutom håller man på Elfsborg i fotboll. Banken har elva kontor runt om i Sjuhäradsbygden med totalt cirka 200 anställda.

Ulricehamns Sparbank

Ulricehamns Sparbank är likt Swedbank Sjuhärad lokalt förankrade: Ulricehamn för hela slanten som man själva uttrycker det. Banken drivs helt självständigt och är med och stöttar bygden på många olika vis.

Wesslau Söderqvist

Wesslau Söderqvist är den lokala affärspartnern, inte bara i storstadsregionerna utan även i mindre städer runtom i landet. Med en stark utveckling genom åren är man en av landets ledande byråer inom affärsjuridik.