Uddetorp Invest rekryterar HR-chef för koncernen

I början av september tillträdde Ann-Helen Segota som HR-chef inom Uddetorp Invest AB. I sin roll har hon det övergripande ansvaret för att säkra koncernen som en attraktiv arbetsgivare. Hon ska också utveckla och säkerställa att HR-arbetet bidrar till verksamhetens resultat.

Ann-Helen Segota har 15 års erfarenhet inom HR- och personalfrågor i små som stora, globala bolag och även inom offentlig verksamhet. Närmast kommer hon från en tjänst som affärsområdeschef på Pulsen.

– Medarbetarna är vår viktigaste resurs och i takt med att vi växter satsar förstärker vi också på HR-sidan. Ann-Helens breda erfarenhet och förmåga att entusiasmera och inspirera människor gör henne till rätt person i rollen, säger Robert Smith, vd för Uddetorp Invest AB.

Ann-Helen Segota framhåller vikten av att uppmuntra människor att tro på sig själva och ge dem möjlighet att växa i och med bolagens framgång.

– Jag brinner för att engagera och få med mig människor i både medarbetarskap och ledarskap. Det känns spännande att få bidra med mina erfarenheter i en expansiv koncern där mycket händer, säger Ann-Helen Segota.

Ann-Helen Segota ingår i ledningsgruppen för Uddetorp Invest AB.

Pierre Höglund tillbaka i ny roll

Vi är glada att kunna välkomna Pierre Höglund tillbaka till Uddetorp Invest som operativ chef. Pierre har varit hos oss i många år som ekonomichef, men lämnade sin tjänst under föregående år…

Läs mer

Säljstart av Vyn på Bergdalen

Den 15 november är det säljstart av Vyn – 43 lägenheter med generösa balkonger i ett högt, soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Det blir ett inbjudande boende som passar små…

Läs mer