Säljstart av Vyn på Bergdalen

Den 15 november är det säljstart av Vyn – 43 lägenheter med generösa balkonger i ett högt, soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Det blir ett inbjudande boende som passar små och stora familjer såväl som dig säljer villan för att slippa gräsklippningen. Här får du villaområdeskänsla och ett bekvämt enkelt boende som ger dig tid över till livet. De välplanerade lägenheterna med mycket ljus och rymd är fördelade på två hus och boendet varierar mellan två, tre och fyra rum och kök.

Närområdet bjuder på natur, aktiviteter och stadsliv. Du som bor i Vyn har nära till allt – promenader vid Kypesjön eller vid vattentornet, besök med barnen i Borås djurpark eller shopping i centrum. Till Borås centrum går du på bara en kvart.

Säljstarten hålls på huvudkontoret för Cernera/Uddetorp Invest kl 18.00 den 15 september. Anmälan görs senast den 12 november via vynbergdalen.se. Du som är intresserad av en lägenhet men inte kan närvara på säljstarten är välkommen att höra av dig till ERA Garnisonen, mäklare i projektet, på brfvyn@erasweden.com.

Preliminärt planeras inflyttning under tredje kvartalet 2020.

I projektet samarbetar Cernera med Krook & Tjäder arkitektbyrå.

Semesterstängt

Mellan vecka 29-30 har vi semesterstängt på kontoret och är tillbaka igen den 29 Juli. Vi önskar dig en riktigt glad sommar!

Läs mer

Pierre Höglund tillbaka i ny roll

Vi är glada att kunna välkomna Pierre Höglund tillbaka till Uddetorp Invest som operativ chef. Pierre har varit hos oss i många år som ekonomichef, men lämnade sin tjänst under föregående år…

Läs mer