Vill du vara i händelsernas centrum

Uddetorp Invests värderingar grundar sig på långsiktighet, trygghet och engagemang. Balansen mellan våra medarbetares drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång.

Vi jobbar hårt, men har kul under tiden. Och vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

Så, vill du vara i händelsernas centrum, jobba med starka varumärken och alltid ha möjlighet till utveckling inom koncernen? Välkommen att söka dig till oss.

 

Just nu söker vi följande tjänster inom koncernen:

Redovisningschef

Vill du ta ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen och säkerställa kvalitet för redovisning och rapportering så har vi jobbet till dig! Du kommer ha ett team bestående av 7 personer till din hjälp som du också har personalansvar för. Du rapporterar till koncernens COO och ingår i enhetens ledningsgrupp. Ditt kontor ligger i vårt nyrenoverade och fräscha huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås.

Läs mer här!

 

Semesterstängt

Mellan vecka 29-30 har vi semesterstängt på kontoret och är tillbaka igen den 29 Juli. Vi önskar dig en riktigt glad sommar!

Läs mer

Pierre Höglund tillbaka i ny roll

Vi är glada att kunna välkomna Pierre Höglund tillbaka till Uddetorp Invest som operativ chef. Pierre har varit hos oss i många år som ekonomichef, men lämnade sin tjänst under föregående år…

Läs mer