Våra investe­ringar Uddetorp Säteri
NYTT ORANGERI GER FLER SITTPLATSER OCH ÖKADE INTÄKTSMÖJLIGHETER Under 2019 har gårdscaféet tagit fart på allvar och Uddetorp Säteri har fått mycket positiv respons från kunder och besökare. Det är extra roligt eftersom detta affärsområde har tagit mycket tid och fokus i anspråk under året.

På Uddetorp Säteri bedrivs verksamhet i Mangårdsbyggnaden, Kostallet, Loftet, Vinkällaren, Badstugan och Gårdscaféet. Ladugården och kostallet är renoverat och anpassat för bröllop samt fester av olika slag. Byggnaderna omfamnas av vackra naturbetesmarker som växt i hundratals år. Till Säteriet hör även egna jaktmarker.

 

Uddetorp Säteri har fortsatt att utvecklas även under 2019. Bland annat har de utökat med ett nytt orangeri vilket ger fler sittplatser och ökade intäktsmöjligheter.

En annan nysatsning på säteriet är den nyöppnade antikaffären där besökarna kan strosa bland moderna klassiker och göra fynd till hemmet. Verksamheten drivs inte i bolagets regi men genererar hyresintäkter och ett stort mervärde till kunderna.

 

Det genomfördes inte lika många bröllop under 2019 som beräknat, vilket bland annat berodde på ett ökat fokus på konferens- och caféverksamheten. Verksamheter som har större potential till lönsamhet på lång sikt. Det har medfört att det totala resultatet blivit sämre än förväntat.

”Uddetorp Säteri har fortsatt att utvecklas även under 2019”
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.