Våra investe­ringar Uddetorp Säteri
Ökat fokus på konferens­verksamheten ger tydligt resultat Under året som gått har ett målmedvetet och strategiskt arbete för att synliggöra men också utveckla konferensverksamheten pågått. Målet har varit att öka antalet både nya och återkommande konferensgäster och det går redan nu se en positiv trend med fler konferensbokningar än tidigare.

På uddetorp säteri bedrivs verksamhet i Mangårdsbyggnaden, Kostallet, Loftet, Vinkällaren, Badstugan och Gårdscaféet. Ladugården och kostallet är renoverat och anpassat för bröllop och fester av olika slag. Byggnaderna omfamnas av vackra naturbetesmarker som växt i hundratals år. Till Säteriet hör även egna jaktmarker. Under 2018 hade Uddetorp Säteri en enorm tillströmning av gäster. Konferensbokningarna ökade både i Mangårdsbyggnaden och i kostallet. Man satsade mer på aktiviteter och byggde bland annat en badstuga med både bastu och badtunna. I Manngårdsbyggnaden kan de övernattande konferensgästerna slappna av och vila upp sig inför middagen på kvällen.

Man byggde även en hinderbana och startade ”kampen runt sjön”, en otroligt populär aktivitet, perfekt som avslutning på en lyckad konferens. Under året som gått anordnades totalt 23 bröllop och även där gjordes en stor ökning jämfört med elva bröllop året innan. Under året har säteriet fått uppleva allt från lokala kärlekspar till mer långväga gäster som t.ex. när en av vår tids största NHL-stjärnor kom vandrades iklädd smoking över ängarna. Årets julbord var succé i vanlig ordning. Man öppnade upp för bokningar redan i september och det tog inte lång tid förrän alla sittningar var helt fullbokade.

”Man byggde även en hinderbana och startade ”Kampen runt sjön”, en otroligt populär aktivitet, perfekt som avslutning på en lyckad konferens.”
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering och infrastruktur för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.