Våra investe­ringar Onyx sportcenter
FULL FART FRAMÅT MED UTÖKAD KURSVERKSAMHET Under 2018 har Onyx byggt ut gymmet på anläggningen i Knalleporten, lanserat sin nya hemsida samt tagit steget att starta upp en rad nya kurser i sin satsning på utökad kursverksamhet.

Onyx är en av Borås största gymkedjor med tre anläggningar och över 165 pass i veckan. De erbjuder träning med den senaste utrustningen och ett brett utbud av gruppträning och pass som till exempel CrossFit, yoga och cirkelträning. Kursverksamheten har fullständigt exploderat 2018 och allra mest ökar barnverksamheten. Alla barnkurser fylls fort när anmälan öppnas och under 2019 arbetar organisationen hårt för att  hitta ett sätt att utöka den både populära och lönsamma kursverksamheten ytterligare.

Genom den nya hemsidan som lanserades under hösten har kunderna fått möjlighet att välja medlemskap och betala online vilket var en efterlängtad funktion. En annan större investering som gjorts är att man på två anläggningar, Knalleporten och i centrum, har installerat nya säkrare inpasseringssystem under året. Kostnaden för detta motiveras bland annat av ökad säkerhet för kunder samt bättre uppföljningsmöjligheter.

Genom den nya hemsidan som lanserades under hösten har kunderna fått möjlighet att välja medlemskap och betala online.
Webbsida
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering och infrastruktur för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.