Våra investe­ringar Onyx sportcenter
STARKARE ERBJUDANDE I en trendkänslig bransch är det avgörande att bygga och underhålla en snabbfotad samt modig organisation som lyssnar efter trender och snabbt kan anpassa utbudet samt verksamheten efter dem.

Onyx är en av Borås största gymkedjor med tre anläggningar och över 100 pass i veckan. De erbjuder träning med den senaste utrustningen och ett brett utbud av gruppträning samt pass inom sex stycken nischade koncept.

 

Marknaden för träning i Borås växer och det gör även konkurrensen. Därför har organisationen under 2019 arbetat intensivt med att utveckla erbjudandet och förflytta positionen på marknaden.

Det har resulterat i ett flertal nya träningskoncept som från och med 2020 utgör Onyx nya kunderbjudande med fler nischade träningsformer som kommer att tilltala ännu fler målgrupper och därmed möjliggöra tillväxt.

 

Även ett flertal åtgärder har vidtagits för att bli mer kostnadseffektiva och därmed skapa bättre förutsättningar för lönsamhet.

”Onyx ligger sedan många år i toppskiktet bland aktörerna i området och ser en fortsatt stark efterfrågan på de träningsformer samt koncept som erbjuds.
Webbsida
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering och infrastruktur för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.