Våra investe­ringar Nõberu of Sweden
NYTT SORTIMENT GAV FÖRSÄLJNINGSREKORD 2019 års omsättning landade på närmare 7,7 miljoner kronor vilket är en ökning med 24% jämfört med föregående år. Nõberu lanserade under året ett uppdaterat sortiment med fler produkter och ny förpackningsdesign som bidrog till den ökade försäljningen.

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen. På Nõberu of Sweden är man dedikerade till mer än att sälja bra produkter – vi vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård.

 

I samband med att produktförpackningarna uppdaterades gick Nõberu från en rund design på förpackningarna till en fyrkantig. Resultatet blev inte bara ett nytt utseende, det innebar även att man kan packa leveranserna tätare och undvika att frakta luft, vilket leder till att kartong- och packmaterial minskar avsevärt. Det genererar färre transporter och möjlighet att frakta större volymer per tillfälle.

Under året har samarbeten med ett antal influencers genomförts vilket gett ökad varumärkeskännedom. En av Nõberus största styrkor är företagets djupa knowhow och förståelse för återförsäljares vardag. Under 2020 kommer Nõberu att fortsätta öka utbildningar, events och guider för att såväl återförsäljare som slutkonsumenter ska lära känna vårt sortiment.

”En av Nõberus största styrkor är företagets djupa know-how”
Besök webbsida
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.