Våra investe­ringar Nõberu of Sweden
NÕBERU OF SWEDEN FORTSÄTTER UT I VÄRLDEN Framgångar och expansion, nya lokaler och uppnådda mål blandat med föreläsningar och prisbelönta produkter. Sedan starten 2016 har Nõberu of Swedens verksamhet gått spikrakt uppåt och 2018 var inget undantag.

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen. På Nõberu of Sweden är man dedikerade till mer än att sälja bra produkter – de vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård.

 

Varumärket har fortsatt expandera i andra länder och under året som gått etablerat sig i bland annat Mexiko och Österrike. Nõberu är nu verksamma i flertalet länder i Europa och webbshopen fortsätter ta emot beställningar från världens alla hörn. I slutet av föregående år ökade antalet återförsäljare som nu är uppe i fantastiska 280 stycken.

Förra året växte organisationen ur sina lokaler och flyttade några meter bort till betydligt större ytor. Med generösa kontorsutrymmen och stora lagermöjligheter har företaget nu en fast kostym att expandera i. Mot slutet av 2018 välkomnades en ny försäljningschef med stor erfarenhet från branschen till organisationen. Han har en stark passion och drivkraft att föra verksamheten vidare och har uppdraget att säkerställa att alla aktiviteter går i linje med uppsatta mål och ekonomiska förutsättningar.

”Varumärket har fortsatt expandera i andra länder och under året som gått etablerat sig i bland annat Mexiko och Österrike."
Besök webbsida
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering och infrastruktur för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.