Våra investe­ringar everywhere
FRAMGÅNGSRIKT UPPSTARTSÅR FÖR EVERYWHERE Efter en flygande start där rutiner sattes, värderingar formades och kulturen växte fram slog everywhere upp dörrarna för inkommande uppdrag i början av året. Några av kunderna som byrån nu inlett långsiktiga samarbeten med är Boråstapeter, Ellos, Vara konserthus och FR Fastighetsservice för att bara nämna några.

Everywhere communication är en nyetablerad fullservicebyrå med handplockade erfarna kreatörer som brinner för riktigt bra content, nytänkande design, kreativ konceptutveckling, vassa webbfunktioner, starka kundrelationer och genomtänkt affärsutveckling. Verksamheten drog igång vid årsskiftet och i de nyrenoverade lokalerna i Borås arbetar redan ett tiotal personer. Med kompetens inom webbutveckling, idéutveckling, produktion av kampanjer och designkoncept är everywhere också en viktig del av Uddetorp Invest koncernens infrastruktur.

 

Den 2 januari 2019 klev tio erfarna kreatörer in i de nya fina lokalerna på Herrljungagatan i Borås. Under första tiden sattes gemensamma rutiner och värderingar som skulle spegla everywheres arbetssätt och kultur.

Arbetstempot var högt redan första veckan och samtidigt som lokalen fixades och renoverades arbetade teamet hårt med uppdrag från Uddetorp Invests koncernbolag. Efter att ha blivit varma i kläderna välkomnades i mars månad den första externa kunden och sedan dess har det rullat på med uppdrag från bland annat Boråstapeter, Ellos, Vara konserthus och FR Fastighetsservice.

 

Ett av årets mål var att vinna pris i en reklamtävling och det gjorde everywhere. Med kampanjen ”En plats för alla” för kunden Café Viskan, i den välrenommerade reklamtävlingen ”Din bästa sida”, i kategori Röda tråden. Så här löd juryns motivering: ”Modigt och rätt! Kaxigt och snyggt! I ett medium över flera medier. Detta är kommunikation när den är som bäst år 2019!”

”Modigt och rätt! Kaxigt och snyggt! I ett medium över flera medier. Detta är kommunikation när den är som bäst år 2019!”
Våra investe­ringar Vi erbjuder investering och infrastruktur för entreprenörer och bolag som vill växa och utmana sin bransch. Vi omvandlar modiga idéer till affärer att vara stolta över. Läs mer om våra bolag och historien bakom dem.