Aptic Innovativ & flexibel plattform För en global marknad tillsammans med en affärspartner som har lokal kompetens.
Aptic är ett snabbväxande nordiskt fintech-bolag som utvecklar innovativa kredithanteringslösningar. Vår plattform Aptic ARC och Cloudware används av några av norra Europas ledande företag inom finansiella tjänster och e-handelslösningar.

Vi på Aptic drivs av att lösa våra kunders utmaningar. För att lyckas med det krävs en djup förståelse för våra kunders verksamhet och affär, något vi med stolthet kan säga att vi har. På Aptic kombineras branschkunskap med IT-kompetens vilket möjliggör inte bara smart affärsutveckling utan också snabb implementering av våra lösningar. Vår marknadsledande plattform, Aptic ARC, har utvecklats för att sömlöst kunna integreras med våra kunders befintliga system.

Aptic ARC bygger på nästan 20års erfarenhet och kunskap och kan kombineras med en rad moduler. Resultatet blir en av de bästa, mest heltäckande och avancerade lösningarna på marknaden. Våra kunder, däribland Qliro, SEB, Intrum, Komplett Bank och Ikano bank, uppskattar vad vi gör. De har insett fördelen med att behålla sina kundrelationer och hela vinsten själv.

Under 2019 gick Aptic samman med Asitis och tog namnet Aptic vilket innebär att antal medarbetare ökade till ca 150. Aptics kunder finns över hela norra Europa och på våra kontor i Stockholm, Trollhättan, Skövde, Oslo, Amsterdam och Århus i Danmark arbetar ca 150 medarbetare. Det finns en stor efterfrågan på Aptics lösningar och vi planerar att expandera till nya marknader.

Om fem år kommer Aptic vara en stark aktör inte bara i Sverige utan internationellt, en välkänd spelare worldwide.
Erik Spandow, Styrelseledamot