Starka lokala varumärken

Med huvudkontor och stort fastighetsbestånd i Borås har det fallit sig naturligt att Uddetorp Invest främst engagerat sig i verksamheter i Borås med omnejd. Verksamheterna återfinns inom områdena Fastigheter, Hotell & Restaurang samt Skönhet & Hälsa.

Cernera

Hjärtat och grunden till Uddetorp Invest står att finna i Cernera. Bolaget har genom åren haft stora bestånd i både Malmö och Jönköping men fokuserar idag på att äga, förvalta och förädla förvaltningsfastigheter, kommersiella projekt och bostadsprojekt i attraktiva delar av Borås med omnejd. Cernera är en av de ledande aktörerna i regionen med närmare 100 000 m² i uthyrningsbara ytor.

Besök Cernera Fastigheter

Onyx

Onyx är med sina tre anläggningar marknadsledande inom friskvård i Borås. ”Lev livet” är företagets vision, och som den antyder är Onyx mer än ett traditionellt gym. Onyx är en mötesplats för många tränande boråsare – från unga människor till familjer och pensionärer. Onyx bedriver även rehabiliteringsverksamhet genom bland annat sjukgymnastik, KBT och akupunktur.

Besök Onyx Gym

Café Viskan / Viskan Vinbar

Med namn från ån Viskan – en livsnerv för Borås textila historia – har våra tre kaféer i staden blivit självklara mötesplatser för alla boråsare. 2013 öppnades även en mycket populär Vinbar i anslutning till Café Viskan i centrum. Genom skickligt management och engagerad personal diplomerades Café Viskan som ett av DI:s Gasellföretag år 2012. Caféet rankades även högt i White Guide 2013. Där skriver man bland annat:

”Viskan är ett ungdomligt fik/bistro/bar mitt i Borås där det alltid är fullt av folk. Mysiga rum och härliga prång med udda bänkar och färgglada kuddar. Den glada personalen är både uppmärksam och snabb samt klarar av att fixa en god latte med art.”

Besök Cafe Viskan / Vinbar

Sköna Nätter

Med sitt prisvärda boende, personliga atmosfär och bekväma promenadavstånd till Borås centrum attraherar Hotell Sköna Nätter olika målgrupper – affärsresenärer, projektboende, barnfamiljer och gruppresenärer. Hotellet är trestjärnigt med 66 bekvämt inredda rum och 120 bäddar, och är lugnt beläget i området Östermalm med utsikt över en liten sjö.

Besök Hotell Sköna Nätter

Syskonen Andersson

Syskonen Andersson är en lunch- och cateringrestaurang som dagligen serverar högklassig husmanskost till sina 300 till 500 lunchgäster. En stor omsorg till mat och ett tydligt fokus på service präglar varumärket och att gästerna hittar dit, om och om igen. Restaurangen ligger lättillgängligt i Knalleland i Borås.

Besök Syskonen Anderssons Restaurang

Barbershop

Barbershop är en hår- och makeupsalong i Borås city som positionerat sig i premiumsegmentet tack vare hög kompetens och en extraordinär miljö och inredning. I verksamheten lyfter man fram herrmode och skapar en helhetskänsla av exklusivitet för kunden.

Besök Barbershop Hår- och makeupsalong

Uddetorp Säteri

Uddetorp Säteri, strax norr om Borås, är en pietetsfullt renoverad sätesgård som erbjuder unika fest- och mötesmöjligheter för såväl konferenser och företagsevent som bröllop, jubileum och familjehögtider. I säteriets härligt renoverade lada med loge och kostall är möjligheterna många. Omgivningarna är fantastiska med egen liten sjö, böljande åkrar och vacker lövskog för rogivande promenader.

Besök Uddetorp Säteri

Nõberu

Nõberu of Sweden är en ny satsning på skönhetsprodukter för män som bryr sig om sitt utseende och som värdesätter hög kvalitet och finess. Varumärket lanserades våren 2016 och delas in i fyra produktsegment: Skin care, Beard care, Hair care och Shaving. Samtliga produkter andas såväl modernitet som tidlöshet och är noga utvalda och grundligt testade.

www.noberu.se