Vill du vara i händelsernas centrum

Uddetorp Invests värderingar grundar sig på långsiktighet, trygghet och engagemang. Balansen mellan våra medarbetares drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång.

Vi jobbar hårt, men har kul under tiden. Och vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

Så, vill du vara i händelsernas centrum, jobba med starka varumärken och alltid ha möjlighet till utveckling inom koncernen? Välkommen att söka dig till oss.

 

Just nu söker vi följande tjänster inom koncernen:

Investment Manager

Vi söker en Investment Manager som vågar ta modiga men välkalkylerade beslut kring investeringar i branscher och entreprenörer vi tror på. Rollen som Investment Manager förutsätter att du tänker stort, har ett skarpt sinne för affärsutveckling och en exceptionell analysförmåga. Uddetorp Invest är orädda investerare som bygger starka varumärken – tillsammans med engagerade medarbetare som brinner för bra och unika affärsmöjligheter.
Läs mer här!

 

Pierre Höglund tillbaka i ny roll

Vi är glada att kunna välkomna Pierre Höglund tillbaka till Uddetorp Invest som operativ chef. Pierre har varit hos oss i många år som ekonomichef, men lämnade sin tjänst under föregående år…

Läs mer

Säljstart av Vyn på Bergdalen

Den 15 november är det säljstart av Vyn – 43 lägenheter med generösa balkonger i ett högt, soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Det blir ett inbjudande boende som passar små…

Läs mer