Finansiell information

2016 var ett framgångsrikt år för Uddetorp Invest, med en stabil avkastning generellt i våra bolag. Våra verksamheter har en positiv tillväxt och som koncern har vi fortsatt lyckats skapa hållbara och lönsamma affärer för våra kunder och samarbetspartners genom stark kompetens och ett stort personligt engagemang.

Också framåt ligger vårt fokus på att fortsätta göra bra affärer med våra kunder och investera klokt på våra marknader. Vi är också öppna för samarbeten i expansiva verksamheter för att ytterligare effektivisera våra arbetssätt och integrera den nya tekniken i våra affärer.

Genom att vara lyhörda inför våra medarbetare, samarbetspartners, kunder och människorna i vår omvärld har vi alla förutsättningar att vara en stark koncern också i framtiden.

 

Koncernens nettoomsättning, mkr

Cernera förvärvar fastigheten Armbåga 1

Cernera utökar sitt bestånd med drygt 7 300 kvadratmeter kontors- och lagerytor genom förvärv av fastigheten Armbåga 1 i Borås. Armbåga 1 ligger i ett kommersiellt attraktivt område i Knalleland, nära Borås…

Läs mer

Snart säljstart för Lorensberg 3

På söndag den 11 mars påbörjas försäljningen av bostäderna i brf Lorensberg. Säljstart sker kl 09.00 hos Fastighetsbyrån, Allégatan 59 i Borås. Lorensberg 3 ligger centralt, fem minuter från Borås city och i…

Läs mer